Over ons

Holland in Business zorgt voor ontwikkeling tussen de markten van Europa, het Midden-Oosten en Azië. En daar kunt u, als ondernemer, goed gebruik van maken. U kunt in alle fasen van uw bedrijf een beroep op ons doen. Vanaf de start totdat uw organisatie zo goed als volgroeid is. En zelfs nog verder dan dat, wij helpen bij het leveren van uw producten of eventuele bedrijshervestigingen.

Wij kunnen u helpen uw ideeen van de grond te krijgen, uw ambities waar te maken en groei te realiseren. Bijvoorbeeld door u in contact te brengen met de juiste mensen, kansen te vertalen naar concrete mogelijkheden of u te helpen met het vinden van een geschikte locatie voor uw bedrijf.

Ons team bestaat uit experts die jarenlange ervaring uit het Midden-Oosten en Azië met zich meebrengen. Door ons netwerk op de lokale markt blijven wij op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Dit netwerk helpt ons ook bij het verkrijgen van producten naar uw keuze.

In het kort:

  • Neem contact op met de collega’s van Holland in Business voor vragen over bemiddeling via ons contactformulier of bel ons.
  • Wij zullen u zo spoedig mogelijk de informatie verschaffen met betrekking tot uw aanvraag.